Perfect World MY Serwer Utopia
Administrator
Otoz temat "Regulamin" Zostal zamkniety z powodu znanego tylko mi, chyba, ze sie domyslicie xD. Takze jezeli macie jakiekolwiek uwagi do regulaminu, prosze pisac tutaj
NOOB
Jako że nie wiem gdzie bym z tym mogla, to przychodzę tu... Proponowałabym wrzucić do regulaminu jakieś hasło na temat wielkości sygnatur, nic mnie osobiście tak nie drażni jak post, w którym jest jedno zdanie i sygna na pół strony, nie wiem jak Was^^ A na przykład...
...to jest miarka, którą pozwoliłam sobie pożyczyć z innego forum na którym przesiaduje, jako wzór tego, o co mi chodzi. Myślę że jest jasno opisana, nie mówię żeby konkretnie trzymać się ograniczeń jakie tu są, ale tamto forum pokazuje, że taki podział sprawdza się doskonale - i posty nie ciągną się przez pół strony, i obrazki ładniejsze zazwyczaj, bo nie rozpikselowane...
A jeżeliby komuś sprawiało trudność robienie sygnatur zgodnych z ograniczeniami - jakimikolwiek - mogę się tym zająć, w miarę umiejętności
no, ten. Oczywiście możecie mnie też pogonić z całym pomysłem do kosza, no ale zaproponować nie zaszkodzi :-P Ale imo jak już mamy mieć forum, to mogłoby być ładne i zadbane ;]
Co Wy na to? :>
Ostatnio edytowany przez Mara (2010-12-13 13:42:04)
Administrator
Jaka ty madra <3 ( serio mowie ) Zgadzam sie, jednak bez czegos takiego " Twoja sygnatura ma miec 300 pikseli na 200, bo ban". Po prostu z ograniczeniem wielkosci zeby ta sygnatura nie byla lekko mowiac wkurzajaca. Czyli zeby np nie byla szersza niz forum xD Zaraz napisze w reg.