Perfect World MY Serwer Utopia
NOOB
Planujemy zrobiæ jaki¶ cotygodniowy PK Event jak Kto¶ ma jakie¶ pomys³y co do tego to pisaæ albo czy taki event by pasowa³ mniej wiêcej czy s± te¿ pomys³y na jaki¶ inny ^^
NOOB
Je¶li ju¿ by mia³ ten PK event jako¶ wej¶æ w ¿ycie to potrzebuje innych zdania na ten temat wiêc siê wypowiadajcie co do nagród my¶lalem tak, niewielka kwota wpisowego nawet i po 100 k (zale¿nie od tego ile osób by bra³o udzia³ i ile by by³o online) gdzie by sie odbywa³o - na arenie ADC gdzie po PK nikt nic nie straci, ewentualnie mo¿na zrobiæ jak±¶ inn± odmiane tej zabawy np. hunt PK i te¿ bêdzie zabawnie ^^
Administrator
Jesli all vs all to bedzie all vs robe... xD
NOOB
Co do hunt PK ka¿dy wie o co kaman ? Czy opisaæ po krótce ³o so mi chozi?
Przez ca³y tydzieñ bêd± prowadzone zapisy na ten event. Co sobotê lubo co niedzielê chêtni bêd± siê spotykaæ na arenie w ADC. Zostan± utworzone przedzia³y lvlowe i takie tam. Zapisywaæ mo¿na siê u mnie w grze (nie wpisywaæ siê na forum bo kogo¶ mogê przeoczyæ) O nagrodach jeszcze pomy¶lê ale wydaje mi siê, ¿e chudy bêdzie sponsorowa³ xD POZDRO
NOOB
Haha chcia³by¶ xD ja powiedzia³em jak z nagrodami mo¿na zrobiæ Wpisowe i tak by³oby najlepiej ^^ oczywi¶cie proste jakie¶ przyzwoite kwoty, a im wiêcej ludu na evencie tym wiêksza by by³a nagroda
Administrator
Szykuje sie tracenie kasy... Cos dla mnie xD Jak ja bede w przedziale lvlowym crowa i chudego... Wspolczuje sobie
NOOB
Hah chyba nazwê ten event nie PK tylko "Magowie wracaj± do Hogwartu" xDD